avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala notariala in antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala notariala in antecontract

Buna ziua. Am un dosar pentru creditul Prima Casa. Am facut un antecontract la notar, care s-a trecut si in CF. Problema e ca notarul a gresit numarul de pe antecontract si nu corespunde cu cel din CF. Am mers la notar si a corectat numarul pe antecontract, cu stampila si semnatura peste corectura. Exista posibilitatea ca cei de la Fond sa respinga dosarul din cauza asta? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 15:34, 25 Noiembrie 2012
Nu, nu este un motiv pentru respingerea dosarului.
E corecta procedura notarului? Multumesc
nu vad niciun motiv de nulitate. a fost o greseala materiala, indreptata, urmata de semnatura si stampila notarului.
Multumesc. Ati mai intalnit cazuri asemanatoare pentru Prima Casa?
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2012
dan2607, utilizator
Este o eroare materiala. Puteti merge la notar si sa cereti ca sa faca si notarea corecta in CF cu numarul de autentic corect ca sa va apara atat pe antecontract cat si la cartea funciara la partea de sarcini....

Alte discuții în legătură

Corectare contract vanzare-cumparare imobil mgreavu mgreavu Buna ziua, Cu multi ani in urma am cumparat o casa impreuna cu sotul meu. In Contract eu figurez ca sotie coproprietara dar cu prenumele eronat (suna ... (vezi toată discuția)
Cartea funciara Floroba Floroba Buna ziua , Doresc sa achizitionez un teren intravilan in Bucuresti si am facut la notariat cu vanzatorul o promisiune bilaterala de vanzare cumparare , ... (vezi toată discuția)
Masuratori cadastrale gresite, cum se pot corecta? CamiB78 CamiB78 Care este calea cea mai usoara de urmat in cazul in care la vanzarea unei case se descopera ca de fapt terenul + casa nu corespunde cu ce este pe hartie? B-) (vezi toată discuția)