avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE ANTICIPATA SI MUNCA IN STRAINATATE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE ANTICIPATA SI MUNCA IN STRAINATATE

In cazul in care ma pensionez anticipat,pot munci in strainatate cu contract de munca?este legal,sau trebuie sa renunt la pensie?
Cel mai recent răspuns: ereniada , utilizator 01:35, 2 Februarie 2023
Ramane valabil raspunsul dat de casa locala de pensii.
Ei cunosc legislatia pensiilor publice.
Ei stiu cand se suspenda plata pensiei anticipate sau anticipata partiale.
Va mulțumesc
BUna seara Sunt intr-o situatie mai mult decat asemanatoare. eu lucrez de ceva ani in Austria si anul trecut mi-am facut pensionare anticipata in Romania pt ca aveam dreptul. As dori sa iau legatura cu d-voastra sa imi spuneti cum ati gestionat problema. Multumesc. Andrea alias, Ereniada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata maryes maryes Dupa iesirea la pensie anticipata fara penalizare se poate lucra in strainatate cu contract de munca? (vezi toată discuția)
Pensionat anticipat- zilier alina volari alina volari O persoana care beneficiaza de pensie anticipata, poate sa lucreze ca si zilier fara a i se suspenda plata pensiei? (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare anticipata Alexian_2011 Alexian_2011 In cazul in care un salariat iese la pensie (anticipat), la cererea lui, dintr-o societate de tip SA, este posibil ca ulterior iesirii la pensie sa fie ... (vezi toată discuția)