avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... sediu primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

sediu primarie

Prin hotarare a Consiliului Local , poti muta sediul unei primarii intr-o cladire privata , careia sa-i achiti chirie lunar? Daca da , care este cadrul legal care iti permite . Daca nu , care este cadrul legal care iti interzice. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nãstase Cristian-Mihail , Consilier juridic 14:48, 26 Noiembrie 2012
puteti concesiona spatiul, cu destinatia sediu consiliu local și primărie, si platiti redeventa anuala, in baza unei epuneri de motive - sediul actual nu se mai poate folosi, e ....terminat fizic..etc......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere versus contract concesiune vesanca vesanca care sunt diferntele intre cele 2 tipuri de contracte? ce avantaje/dezavantaje au cele 2 tipuri? in situatia in care proprietarulmterenului este dispus sa ... (vezi toată discuția)
Redeventa in cazul concesionarii de cabinete medicale giani_cainele giani_cainele sunt medic specialist medicina de familie si vreau sa concesionez un cabinet la tara Mentionez ca acel cabinet functioneaza in cadrul primariei,adica ... (vezi toată discuția)
Restrangere concesiune adinutza.2008 adinutza.2008 Primaria a incheiat un contract de concesiune cu o societate avand ca obiect un teren proprietate privata. Acest teren s-a concesionat pentru construirea de ... (vezi toată discuția)