avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna

Buna ziua
Lucrez intr-o institutie publica si sunt obligata sa-mi iau concediu de odihna pe anul 2012 pana in data de 20.12.2012. Daca nu il iau pana la data respectiva nu mai am voie sa-l iau, asa mi sa transmis. Tin sa mentionez ca am vorbit cu directorul ca as avea nevoie de concediu de odihna dupa aceasta data deoarece trebuie sa plec din tara mi sa spus ca nu se poate sa-l iau dupa.Ce ar trebui sa fac in acest caz?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Silaghi Daniela , utilizator 20:25, 26 Noiembrie 2012
Nu exista niciun act normativ care sa prevada asa ceva pentru personalul din sectorul bugetar ...
Va multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii laszlorobert laszlorobert Buna seara, la cumul de functii beneficez de concediu de odihna platita , mentionez ca nu cumulezi la acelasi angajator , sunt doua institutii separate fara ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna CARLAN NELI CARLAN NELI O salariata insarcinata care urmeaza sa intre in prenatal in luna iunie beneficiaza de tot concediul de odihna pe anul 2009 ? Va multumes. (vezi toată discuția)
Fisa post personal contractual institutie publica lucretia voinea lucretia voinea Care este actul normativ care stabileste forma si fondul in care se elaboreaza fisa postului pentru personalul contractual din cadrul institutiilor publice? ... (vezi toată discuția)