avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am nevoie de un sfat - permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am nevoie de un sfat - permis

am permisul auto suspendat la politia busteni.am primit amenda administrativa(initial a fost penal 1g/ml in singe dar fara recalculare,relatii,spaga,am fost iertat.am platit amenda +taxa de judecata .nu stiu daca trebuie sa astept un raspuns si de unde i-mi pot ridica permisul.multumesc foarte mult pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: Av_MoldovanGeorgiana , utilizator 15:06, 26 Noiembrie 2012
Permisul se trimite la politia din localitatea de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului dragutzpgh dragutzpgh buna ziua am si eu o rugaminte sa imi explice si mie in legatura cu permisele Am permis cat. B si am fost prins conducind cu o alcolemie de 0,59 aer si o ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie in aer respirat 0.71 DANI6423 DANI6423 sotul meu a avut alcoolemie in aer respirat de 0.71 la analiza sangelui 1.5;1.2,nu stiu ce i se poate intampla ....:(nu a avut nici o abatere ,nu a avut ... (vezi toată discuția)