avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Interdictie Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Interdictie Germania

In 1993 am trecut fraudulos granita in Germania si am cerut azil politic nu a savarsit nici o infractiune pe perioada de 45 zile cat am stat acum am interdictie stie cineva cum se poate rezolva se poate ridica aceasta interdictie ?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:15, 26 Noiembrie 2012
Statul german cum a raspuns cererii dvs?Daca a fost respinsa cererea de azil politic,s-a retinut in sarcina dvs.infractiunea de trecere frauduloasa a frontierei germane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinuti politici gelubalici gelubalici am fost condamnat la 10 luni inchisoare cu executare pentru tentativa de trecere a frontierei .Daca am dreptul sa fiu detinut politic (vezi toată discuția)
Detinut politic? MBH MBH Buna ziua, As dori sa stiu daca un detinut inainte de 1989 pentru trecere frauduloasa a frontierei poate fi considerat detinut politic. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 trif nicolae radu trif nicolae radu Constituie condamnare cu caracter politic tentativa de trecere a frontierei inainte de 1989 [in 1982 si1987] argumentand prin dovezi de la C.N.S.A.S, ... (vezi toată discuția)