avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... autoturism inmatriculat in suedia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

autoturism inmatriculat in suedia

buna ziua, doresc sa achizitionez un autoturism din suedia, si pentru inceput as vrea sa il las inmatriculat pe suedia, autoturismul il va cumpara mama mea de acolo (deci va putea plati ea impozit si asigurare acolo) si il voi aduce in romania cu platforma.intrebarea ar fi, in acest caz, de ce acte am nevoie pentru a putea sa circul cu el in romania? daca actele de vazare-cumparare vor fi facute pe numele mamei mele, deoarece eu nu ma pot duce in suedia, trebuie sa imi faca o procura pentru a putea circula cu autoturismul aici? Si daca mai tarziu,peste cateva luni, voi dori sa il inmatriculez in romania de ce acte am nevoie? multumesc

Alte discuții în legătură

Cedarea in folosinta a unui automobil alex1908 alex1908 La inceputul acestui an am instrainat un autoturism, tinand cont ca se aplica noua lege privind taxa de inamatriculare (nu sunt sigura daca asta e denumirea), ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism epuremariana epuremariana Buna ziua, Problema mea este legata de un autoturism proprietate personala pe care l-am vandut unei cunostinte dar nu am facut contract de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Inrebare ! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)