avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CÃI DE ATAC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CÃI DE ATAC

Bună seara!
Spuneţi-mi, vă rog, în situaţia în care pierzi un proces (contencios administrativ, litigiu de muncă pe Legea 188/1999) şi în prima instanţă (tribunal judeţean) şi în recurs la Curtea de Apel, se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: doinatautan , utilizator 11:01, 1 Decembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

FuncÞionar public - nerespectare de catre anaf a hotararii curtii de apel doinatautan doinatautan Bună dimineaţa! Am avut un proces cu ANAF-ul la Curtea de Apel (Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal), ca primă instanţă. Litigiu de muncă (Legea ... (vezi toată discuția)
Exceptia de nelegalitate luca ioan luca ioan Buna seara Luni, 13.09.2010 am avut un proces la Curtea de Apel Iasi privind decontarea cheltuielilor de transport, de la domiciliu la locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Unde se judeca acum recursul dupa noul cod de procedura civila? claris05desi claris05desi Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca dupa legea 2/2013 recursul pe care institutia la facut in urma pierderi procesului pe care l-am intentat pe motiv de ... (vezi toată discuția)