avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

E posibil sa muncesti 12 ore si sa fii trecut in contract 4 ore.Asa se lucreaza la restaurantul La mama..?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 26 Noiembrie 2012
da, este posibil
cere-i patronului lamuriri
pentru cele 4 ore esti platit bine?
adica se merita sa ma lucrezi acolo?
patronul te=a angajat cu timp partial de lucru, sa nu platesca mult la stat
Nu pentru ca se plateste doar 2,90 pe ora si isi mai bat si joc de tine:secret:
Nu este posibil asa ceva .. salariatul incadrat cu c.i.m. cu timp partial nu poate vefectua ore suplimentare ...depuneti o sesizare la ITM, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se depuneau contractele de munca in anul15.02.2010 inainte de : revisat dorudoru dorudoru : As mai intreba ? poate stiti mai bine... La momentul 15.02.2010 depunerii contractului de munca la Inspectoratul Teritorial de munca (data inregistrarii ) ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca... beaurevers beaurevers Buna ziua, am si eu doua probleme cu Contractul individual de munca care a fost inregistrat din data de 01-09-2006...1. la durata muncii este scris 2 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)