avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Rezidenta pentru Cetatean Strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Rezidenta pentru Cetatean Strain

Buna seara, sper k ma poate lamuri si pe mine cineva....Sotul meu este Sirian si suntem in Romania de 1 an si cateva luni... Anul trecut sotului i s'a eliberat permis de sedere pe un an,pe motiv k nu erau siguri k noi o sa locuim in tara sau si mai mult k nu locuim la adresa specificata in acte.... iar anul asta cand am fost sa depunem actele, deoarece expira permisul iar taraboiul de anul trecut si multi bani keltuiti, cand iam rugat pe cei de acolo sa ii elibereze sotului dreptul de sedere pe o perioada mai indedelungata mi s'a zis k nu se stie deoarece depinde de o anume *persoana*. Vreau sa stiu, oare acum nu sunt obligati sa i se elibereze sotului Dreptul de sedere in Romania pe o perioada mai lunga de 1 an fara sa merg an de an sa ma kinui cu actele....In caz ca o sa elibeeze iar pe un an, pot face vreun RECURS ceva...? Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: *anik* , utilizator 17:57, 27 Noiembrie 2012
Nu sunt obligati sa elibereze permis de sedere pe o perioada mai lunga de un an la prima prelungire si nici nu aveti unde sa le contestati decizia.
Cititi aici ca sa va lamuriti mai bine:
[ link extern ]

Va rog nu mai folositi prescurtari de messenger (gen k in loc de ca) in mesajele postate pe foum, multumesc.
Multumesc mult pentru ajutor...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta sau permis de sedere *anik* *anik* Buna seara,as dori daca ma puteti ajuta intr-o problema.Sunt cu sotul in tara de 1 luna si jumatatea si intentionam sa ne facem un viitor aici in tara sau ... (vezi toată discuția)
Conditii anulare permis de sedere elenakayy elenakayy Sotul meu are carte de rezidenta de familie valabila 5 ani eliberata acum aproximativ 5 luni.Noi locuim in UAE.Este necesar sa intre in Romania o data la 6 ... (vezi toată discuția)
Reinnoirea pasaportului - cetatean sirian *anik* *anik* Buna ziua, am si eu o intrebare, sotulu meu este Sirian si are permis de sedere pe un an -membru de familie-in Romania si momentan suntem in Italia deoarece ... (vezi toată discuția)