avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce tip de procura trebuie facut?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce tip de procura trebuie facut?

Ce model de procura ar fi potrivit pentru a fi imputernicita sa ma ocup de terenul agricol al tatalui meu,sa fac demersurile pt iesirea din indiviziune, pentru vanzare-cumparare daca va fi vreodata cazul,sa pot plati impozite,facturi pentru el, sa-i administrez pensia,sa pot intreprinde orice actiune in interesul lui,avand in vedere ca are 86 de ani si nu mai poate sa se descurce singur ?
Cel mai recent răspuns: BOSA CODRUTA DINA , Consilier juridic 15:00, 2 Februarie 2009
Prezentati-va la notar, impreuna cu tatal dvs. pentru semnarea unei procuri. Ar fi bine sa incheiati si un contract de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant vandut fara act de vanzare-cumparare gbaii gbaii Buna ziua, Ma adresez dvs., in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am aflat de aceasta problema recent si incerc sa o rezolv. In anul 2007, tatal ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune pentru un teren intravilan liana1963 liana1963 Va rog sa imi spuneti daca pentru iesirea din indiviziune trebuie autorizata o persoana sa depuna in numele proprietarului acte la cadastru , pentru ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vreau să vând două terenuri, sunt coproprietar, ... Adina Ghigeanu Adina Ghigeanu Bună ziua, vreau să vând două terenuri, sunt coproprietar, și potențialul cumpărător e patronul unei asociații agricole. Mi-a propus un antecontract ... (vezi toată discuția)