Buna Seara!
Vara aceasta am lucrat la o firma (in prezent nu mai lucrez) si acuma ma aflu intr-o situatie un pic dificila. In sensul in care am acceptat de la inceput sa lucrez fara contract de munca, eu fiind studenta si primind bursa de merit de la facultate (daca as fi avut contract de munca nu as mai fi avut dreptul la bursa de pe semestrul in curs). Din cele trei luni lucrate, am fost platita o luna si jumatate, astfel incat angajatorul (daca pot sa-i spun asa) imi datoreaza o parte de salar de pe luna septembrie si un salar intreg pe octombrie. Acesta refuza sa-mi plateasca pe motiv ca nu are bani.
As dori sa aflu, daca in conditiile date, sunt mijloace legale prin care sa-mi recuperez banii de la el si daca apelez la aceste mijloace legale voi suferi si eu repercusiuni pentru ca am acceptat sa lucrez fara contract de munca.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Noapte buna!
Patron necinstit.
dmh
daca sunt student la arhitectura si m-am inteles cu un patron (spaniol) sa-i lucrez pentru un salar lunar = x, iar plata sa mi-o faca o data la 2 saptamini, ... (vezi toată discuția)