avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... INCHIRIERE GARSONIERA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

INCHIRIERE GARSONIERA

Buna ziua,

Vreau sa inchiriez o garsoniera catre o persoana.Am incheiat un precontract cu acea persoana dar aceasta s-a consultat cu angajatorul ei si cand a trebuit sa incheiem contractul pe formularul tipizat pentru inregistrare la AFP persoana respectiva a dus contractul la angajatorul ei sa se consulte cu acesta iar acesta a trecut datele firmei.
Intrebari:
1.Ce castiga persoana respectiva(daca castiga) din incheierea in acest fel a contractului?
2.Ce castiga angajatorul(societatea respectiva) din incheierea in acest fel a contractului?
2.Ce castiga angajatorul ei?
Probabil ca angajatorul plateste chiria (locuinta de serviciu) si vrea, normal, sa isi poata deconta suma platita cu titlu de chirie. Dvs., ca proprietar, inchiriati apartamentul unui chirias, aveti obligatia de a declara intreaga suma la AFP, sa platiti impozitul aferent. Daca inchiriati unei firme de exemplu, nu conteaza care dintre angajatii sai sta in acel apartament. Atata timp cat se plateste chiria, poate sa se schimbe locatarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere garsoniera PIFOU PIFOU Sunt persoana fizica proprietar al unei garsoniere.Doresc sa inchiriez garsoniera catre angajata unei firme careia ii plateste firma chiria.Aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere 2 persoane anitsirc anitsirc Buna seara! Eu si prietenul, am inchiriat un apartament. Avem nevoie sa inregistram contractul la fisc. Cum procedam ca pe contract sa apara amandoua ... (vezi toată discuția)
Chirii mihaelasoltinschi mihaelasoltinschi Am inchiriat un apartament de doua camere la trei tineri proveniti din plasament avand varste cuprinse intre 21 si 22 de ani spunand ca sunt angajati. Am ... (vezi toată discuția)