Buna ziua.
Va rog sa ma ajute cineva cu un sfat.
Anul trecut mi s-a pronuntat divortul. Am un baiat are 20 de ani, este elev la zi in clasa a XIII a. Avem o locuinta sociala data de la primarie acum 3 ani (garsoniera). In contractul de inchiriere l-am trecut pe fostul sot ca titular de contract, iar eu si fiul nostru ca colocatari. Anul trecut tatal meu vitreg a decedat. In urma decesului sau mama s-a imbolnavit. Am plecat la garsoniera ei pt a avea grija de ea, impreuna cu fiumio. In acest timp fostul sot a schimbat usa de la locuinta noastra si nu ne-a dat cheie sa putem locui acolo. Am sesizat organele de politie dar nu l-au putut obliga sa ne dee cheie. Fostul sot traieste intr-o relatie de concubinaj si locuieste la concubina. Fostul sot a deschis proces de evacuare pt mine. In data de 2 noiembrie s-a pronuntat rezolutia. I s-a respins cererea lui de evacuare. Acum are termen de recurs. Acum mama se simte bine, fratele meu vrea sa o ieie la el si sa ii puna garsoniera in vanzare. Pur si simplu sunt pe drumuri cu fiul meu. Cum sa procedez sa fac o ordonanta presedentiala la judecatorie? Si cat timp dureaza pana putem intra in casa?
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Puteti introduce ordonanta presedintiala pentru reintegrarea in locuinta daca contractul mai este valabil. Dar va trebui sa aveti dosar si pe fondul problemei dvs.
contractul este valabil , am si dosarul , fostu sot ne-a dat pt evacuare dar sapt trecuta a iesit procesul in fav noastr
numai ca dureaza cu recursul de aceea am nevoie urgenta sa am unde locui cu baiatul
multumesc pt raspuns
acuma a depus fostu lsot la dosar certificatul de casatorie cum s-a recasatorit acuma,chiar daca ei au unde locui si elnu mai locuieste la locuinta noastra tot insista sa ne evacueze din casa ( ea detine proprietate personala dar e trecuta pe numele lui taicaso)
am fost audiati eu , baiatul si fostul sot mai trebuie dusi martorii ca , chiar daca e ordonanta presedentiala dureaza
Locuinta sociala
gabyela
Buna ziua.
locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)