avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta presedintiala pentru evacuarea concubinei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta presedintiala pentru evacuarea concubinei decedatului si apararea bunurilor succesorale a minorului

Fostul meu sot a murit, am trei copii cu el,unul minor si el mai are un fiu major din prima casatorie el locuia in concubinaj de cativa ani dar concubina locuieste ilegal in garsonierea lui, pe care o detine din separarea noastra si vinderea apartamentului nostru, problema e ca am procura pt succesiune pentru copiii mei dar pentru fiul lui din prima casatorie nu am , acesta si-a pierdut actele in Italia si nu poate sa intre in succesiune notariala. Am cerut prin ordonanta presedentiala sa fie evacutata concubina care locuieste ilegal in garsoniera,si sa mi se dea cheia garsonierei, am facut mai intai reclamatie la politie ca aceasta a inceput sa instraineze lucrurile care i se cuvin prin succesiune minorului,mai mult ea a fost gasita cu defunctul in urma unui apel la 112, dar poiltia nu a inchis garsoniera, am facut si la protectia copilului din raza orasului si acestia au spus ca nu se implica decat atunci cand sunt amandoi parintii decedati. Ordonanta s-a incheiat cu respingerea actiunii. Vreau sa fac recurs. Cred ca faptul ca parita a vrut o amanare a fost cauza, judecatoarea m-a intrebat daca accept iar eu nu am vrut, pentru ca au trecut deja deja doua luni. Spuneti-mi ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Vilb , utilizator 10:26, 19 Februarie 2015
Dati-o afara, schimbati incuietorile si lasati-o pe ea sa va dea in judecata!
Fiul din prima casatorie isi poate face acte in cateva zile, ce asteapta?
Sunteti divortata de fostul sot?
Sunt divortata!Fiul din prima casatorie are probleme in strainatate. Ma gandeam si eu sa merg intr-o zi sa schimb incuietoarea de la usa, sa vedem ce va face! Am facut iar recurs sa vad ce va fi! Daca nu schimb incuietorile!:surrender:
Spuneti-ne care a fost motivarea instantei pt respingerea ordonantei, ca nu faptul ca nu ati fost de acord cu amanarea este motivul pt care vi s-a respins actiunea.
Nu, ci pentru ca nu am inca legal nici un drept succesiunea ne fiind inca facuta, iar la recurs am cerut evacuarea ei..la fel + definitiv respins ca nu e provizoriu..daca ceream evacuarea ei provizorie era bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala ContSters159442 ContSters159442 Buna ziua. Va rog sa ma ajute cineva cu un sfat. Anul trecut mi s-a pronuntat divortul. Am un baiat are 20 de ani, este elev la zi in clasa a XIII a. Avem o ... (vezi toată discuția)
Divort crisstina777 crisstina777 Buna ziua! Dupa ce s-a casatorit, fiul meu a primit cadou o garrsoniera de la bunicul lui ( tatal meu). Actele garsonierii sunt totusi pe numele bunicului, ... (vezi toată discuția)
Acces restrictionat in locuinta proprietare personala bobu_elena bobu_elena Buna ziua, Soacra mea impreuna cu socrul meu detin o garsoniera. Socrul meu din pacate a decedat anul trecut. Nu s-a facut succesiune dupa el. Ei au 2 ... (vezi toată discuția)