avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea175/2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea175/2010

Buna ziua ! as dori sa stiu daca referitor la legea175/2010 in care este specificat penalitatile la plata intretinerii! Cei care au fost dati an judecata pentru restantele la intretinere...mai platesc penalitati atata timp cat nu se incadreaza in venitul pe membru de familie! Intreb deoarece am fost data in judecata si am platit toata suma la intretinere insa mi sa cerut sa platesc penalitatile care erau an valoare de 500 lei...sunt foarte multe persoane in blocul nostru care au venituri foarte mici si carora li se cer penalitati! Unde as putea sa apelez si cine poate sa-mi dea un sfat! Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: CRINA1 , utilizator 12:09, 27 Noiembrie 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. II. - (1) Proprietarii care îşi achită integral cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari în termen de 12 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi vor fi scutiţi de la plata penalităţilor generate de suma restantă cu titlu de bază. Prin cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari se înţelege datoria cu titlu de bază fără suma rezultată din penalităţi.
Legea 175/2010

Dupa cum se stipuleaza si in lege acesta este valabila 12 luni de la intrarea legii in vigoare ,aceasta lege nu mai este valabila acum .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 175/2010 este abrogata si nu poate fi folosita retroactiv. Legea a produs efecte doar in perioada iulie2010-iulie2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata penalitati teisoara teisoara Legea 175 2010 modificarea legii 230 2007 privind asociatiile de proprietari Art. II (1)Proprietarii care îşi achită integral cotele de contribuţie la ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica modificarile la legea 230/2007 privind scutirea de plata penalitatilor ptr restantierii cu venit net mai mic de 1000 ron user43 user43 Suntem o familie de 4 persoane cu un venit net pe membru de familie mai mic de 250 ron lunar. Avem datorii restante la .plata cheltuielilor de intretinere de ... (vezi toată discuția)
Legea 175/16 iulie 2010 se aplica si in acest caz????urgent va rog rekaalina rekaalina Doresc sa cumpar un imobil ,titularul lui are datorii in jur de 7700ron(cu tot cu penalitati).Am decis sa le platesc eu toata datoria pentru a putea sa-l ... (vezi toată discuția)