Buna ziua ! as dori sa stiu daca referitor la legea175/2010 in care este specificat penalitatile la plata intretinerii! Cei care au fost dati an judecata pentru restantele la intretinere...mai platesc penalitati atata timp cat nu se incadreaza in venitul pe membru de familie! Intreb deoarece am fost data in judecata si am platit toata suma la intretinere insa mi sa cerut sa platesc penalitatile care erau an valoare de 500 lei...sunt foarte multe persoane in blocul nostru care au venituri foarte mici si carora li se cer penalitati! Unde as putea sa apelez si cine poate sa-mi dea un sfat! Va multumesc anticipat!
BEN46
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Art. II. - (1) Proprietarii care îşi achită integral cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari în termen de 12 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi vor fi scutiţi de la plata penalităţilor generate de suma restantă cu titlu de bază. Prin cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari se înţelege datoria cu titlu de bază fără suma rezultată din penalităţi.
Legea 175/2010
Dupa cum se stipuleaza si in lege acesta este valabila 12 luni de la intrarea legii in vigoare ,aceasta lege nu mai este valabila acum .
Plata penalitati
teisoara
Legea 175 2010 modificarea legii 230 2007 privind asociatiile de proprietari
Art. II
(1)Proprietarii care îşi achită integral cotele de contribuţie la ... (vezi toată discuția)