avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe si impozite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe si impozite

Intrebarea este : De cate ori poate impozita statul aceeasi suma de bani ??

Ex.:

Eu ii dau unui prieten 10.000 lei. El ii da aceeasi suma de bani sotiei lui care la randul ei o da mai departe fiului. Aceasta "deplasare" a sumei initiale poate continua de N ori. Revenind la intrebare completam intrebarea cu faptul ca Statul poate impozita ACEEASI suma de bani pana cand impozitul primit de la cele N persoane pe la care aceasta suma a trecut pana se depaseste efectiv suma trimisa????

Alte discuții în legătură

Tranzactie mostenire nesolutionata complet din eroare, ce e de facut? eugen82 eugen82 o prietena are urmatoarea speta, va rog un ajutor : Acum doi ani sotul ei a decedat, mostenitori sint: ea, copii lor si inca un fiu dintr-o prima casatorie ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pentru jocuri de noroc si pariuri sportive johnE johnE Buna ziua, Sunt client al unei firme de pariuri sportive inregistrata in Malta.Deoarece activitatea mea de parior este productiva, doresc sa speculez legea ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat, probleme cu mostenitorii Tulcea1234 Tulcea1234 In 2010 fiul meu a luat in chirie un apartament de 2 camere in Tulcea de la o doamna care locuia in Germania casatorita cu un cetatean german, prin intermediul ... (vezi toată discuția)