avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... de unde se pot descarca hotararile consiliului ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

de unde se pot descarca hotararile consiliului municipiului bucuresti, ma intereseaza in special H.C.G.M.B. 7/17.01.2008 si 71/2006

de unde se pot descarca hotararile consiliului municipiului bucuresti, ma intereseaza in special H.C.G.M.B. 7/17.01.2008 si 71/2006?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:16, 3 Februarie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comercial catalin2010_online catalin2010_online Detin un mic spatiu comercial, iar in contractul meu este specificat asa ceva: H.C.L.M.B. nr 88/1993 modificata prin H.C.L.M.B.nr 3/1995 si H.C.L.M.B. ... (vezi toată discuția)
Suprataxa ratb - contestatie lulu80 lulu80 Buna dimineata Azi dimineata m-am urcat de la capatul autobuzului si dupa nici un minut au venit controlorii sa verifice daca am validat. Nu validasem, ... (vezi toată discuția)
Parcari bucuresti - sector 6 - legislatie ciprian_ntz ciprian_ntz Cum pot intra in posesia actului care prezinta H.C.L.M. B. NR. 32/20.06.1994? Proprietarul are drept exclusiv la parcarea rezervata 24/24 ? sau doar in ... (vezi toată discuția)