avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare prorietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare prorietate.

Buna ziua.
Am o garsoniera a fost a bunicului,dupa moartea lui a lasat un act de mostenire in care mostenitorii erau mama mea si fratele ei.Dupa cativa ani mama a decedat si am ramas eu mostenitoare si cu fratele mamei,dar in acte tot ei apar ca fiind unicii mostenitori.
Ne-am hotarat s-o vindem,m-ar interesa care sunt etapele care trebuie parcurse pentru ca in final s-o vand.Va multumesc frumos

Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 17:17, 27 Noiembrie 2012
Buna ziua,

ar trebui sa va faceti succesiunea de pe urma mamei. Ulterior, impreuna cu unchiul dvs gasiti cumparatorul si mergeti la notariat.

Avocat Constantin Boncu
multumesc..imi puteti spune cam la ce pret m-ar duce succesiunea?
Taxele pentru dezbaterea succesiunii nu vi le poate comunica decat notarul public unde veti demara procedurile, pe baza actelor de proprietate ale bunurilor care constituie masa succesorala (cota de 1/2 din garsoniera plus celelalte bunuri care au apartinut mamei). La succesiunea mamei vin toti mostenitorii legali (sot, copii)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dovedesc ca este fratele mamei marius s marius s Buna ziua.am apelat la dumneavoastra cu o problema... Mama mea are un frate care a fost nascut inainte ca bunica mea sa se casatoreasca cu bunicul...dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama pe 2 mase succesorale sorisso2005 sorisso2005 Buna ziua, Am cateva intrebari legate de succesiune. Mama a decedat in 2007 iar succesiunea dupa mama am facut-o acum in 2012. Succesiunea a fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune manuela39 manuela39 Buna ziua , As dori sa aflu cativa pasi pe care trebuie sa-i urmez cu referire la succesiunea in instanta / succesiunea la notar . Parintii mei au decedat ... (vezi toată discuția)