avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma noua-Revisal !!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma noua-Revisal !!!!

Buna tuturor,am nevoie de indrumare !!!
Este vorba despre o firma infiintata luna aceasta.Doreste sa angajeze personal.
Care este procedura ? Ce trebuie dus la ITM ptr.firma noua? Va rog sa-mi spuneti pas cu pas ,ce este de facut inainte de a incheia primul contract de munca.In cat timp de la incheiere trebuie transmis in Revisal? Cum se transmite? Nu am nici programul Revisal.Expertul contabil ,persoana fizica,va tine contabilitatea este acceptat de ITM sa transmita datele ? Ce este de facut,in ordine cronologica?
Rog frumos ajutor!!!
Multumesc voua.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 27 Noiembrie 2012
1. Luati programul de pe
[ link extern ] /

2. Il instalati in calculator

3. Se incheie c.i.m.

4. Completati datele angajatorului, salariatului si ale c.i.m.

5. Se genereaza fisierul care se depune la ITM. Acesta se depune la ITM cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.

6. Registrul general de evidenta a salariatilor, insotit de o adresa de inaintare semnata si stampilata de catre reprezentantul legal, se depune la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala persoanele fizice sau juridice isi au domiciliul, respectiv sediul.
Pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de munca a registrului adresa de inaintare este insotita de o copie a certificatului de inmatriculare la registrul comertului, a certificatului de inregistrare fiscala, respectiv o copie a actului de identitate � in cazul angajatorului persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi angajare persoane in srld victorb93 victorb93 Buna ziua. As dori sa aflu care sunt pasii exacti pentru inceperea angajarilor. Ideea este ca noi suntem o firma abia deschisa(SRLD) si avem cateva probleme ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat la pfa OanaAura OanaAura Buna ziua vreu sa angajez o persoana pe PFA-ul meu. Ce pasi trebuie sa urmez? Am inteles ca trebuie sa merg la ITM si ca imi trebuie neaparat semnatura ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)