avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract individual de munca

Vreau sa incetez un contract individual prin demisie, dar nu pot contacta angajatorul nici telefonic, la sediul firmei nu este nimeni, am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire care mi s-a intors inapoi.
Cum trebuie sa procedez deoarece cei de la firma se folosesc abuziv de autorizatia mea ( electrician autorizat ANRE )
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 27 Noiembrie 2012
Daca nu ridica nimeni plicul la adresa respectiva, tot refuz de primire se considera?
Si doi, care sunt acele cai?
Executorul judecatoresc este indreptatit a proceda la aplicarea dispozitiilor dreptului comun referitoare la comunicarea actelor ...dispozitii cuprinse in Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta rolex rolex O persoana a incheiat un contract de arenda autentificat la notariat, cu mentiunea ca, constituie titlu executoriu care are una din clauze faptul ca daca ... (vezi toată discuția)
Demisie transmisa prin posta cu confirmare de primire COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dv urmatoare situatie: doresc sa demisionez de la actualul loc de munca, seful meu nu doreste insa acest lucru si refuza sa imi ... (vezi toată discuția)
Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)