Am vandut pe casa de marcat care e legata la softul de contabilitate un produs sub pretul de achizitie. Acest lucru s-a intamplat deoarece am uitat sa schimb pretul de vanzare in soft. Bonul fiscal s-a emis si s-a dat clientului. Astazi am verificat si am observat acest lucru. Cum pot repara aceasta greseala?
Cam aveti probleme, cu pretul de achizitie#-o!( ba la intrare, in postarile anterioare, ba la vanzare).Faceti in primul rand corectia de pret la restul marfurilor.Prin casa de marcat faceti corectia urmatoare: scoateti din gestiune marfa la pretul corect si returnati marfa la pretul gresit, astfel incat, diferenta pe bon reprezinta corectia.Banii ii va depune in casierie cel care a gresit.
Nu aveti cum sa emiteti chitanta pe persoana fizica. Banii ii va depune in casierie cine a gresit, in baza unei note explicative. Aceasta suma incasati cu chitanta.
Bon fiscal
gmona
Buna ziua,
S-a emis bon fiscal pe suma de 5lei pentru un produs din stoc. Problema este ca acest produs il am la pret cu amanuntul la valoarea de 4.269lei. ... (vezi toată discuția)
Gestiune globala
vidiva
in 2009 s-a tinut gestiunea global. normal trebuiau sa fie 2 gest. prog de conta le-a inreg si desc ca atare. e gresit? daca da , ce se mai poate face ?
pt ... (vezi toată discuția)