CCM al unei societati, prevede acordarea unui nr. de salarii compensatorii la concedierea salariatilor din motive ce nu tin de persoana sa: art. 65 si 66 Codul muncii.
De regula, in perioada de preaviz, salariatul in cauza intra in concediu medical, sta in concediu medical vreo trei luni dupa care revine, isi continua preavizul si abia apoi i se desface contractul de munca.
Intrebare: pot reduce nr. de salarii compensatorii in functie de numarul de zile de concediu medical efectuat in perioada de preaviz?
N-am ce face, asta-i tema !!!! Intreb si eu, poate are cineva vreo idee.
Nici nu este obligatoriu prin lege sa acordati salarii compensatorii.
Daca insa le acordati, in urma negocierilor cu sindicatul se pot introduce anumite clauze privind acordarea diferentiata a acestora...
Concediul medical suspenda preavizul. Salariatul tot atatea zile de preaviz va efectua.
Salariile compensatorii insa se pot acorda diferentiat in functie de negocierile cu sindicatul, negocieri care se pot regasi in CCM...
Suna a discriminare .. in principiu , salariile compensatorii se acorda in functie de vechimea in munca si nu in functie de zilele de concediu medical ...
La topicul acesta www.avocatnet.ro/content/for...
nu ati mai spus ca e discriminare...:)
Si eu am spus ca in baza negocierii cu sindicatul se pot stabili anumite criterii de acordare a acestor beneficii extra salariale...