avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

bn. as dori sa aflu ce se intampla cu o firm la care se lucreaza la negru chiar daca sunt depuse actele ptr. angajare ,dar nu sa semnat nici un contract de 2 luni
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 27 Noiembrie 2012
Sesizati de urgenta ITM-ul.
Se poate sesiza ITM-ul si /sau Inspectia Muncii ... sesizarea de urgenta este un termen impropriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine controleaza in statul asta munca la negru privind pers fizice diculescucarmen diculescucarmen nimeni la noi la gorj nu controleaza pers fizice care lucreaza la negru si daca vine cineva deja e lucrarea terminata ptr k le ia o luna sa ajunga nu este nici ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in aceasta situatie gogu1978 gogu1978 Buna ziua`ma aflu intr-o situatie umpic delicata:Am lucrat pt cineva in domeniul constructiilor intelegandu-ma cu aceasta persoana sa fiu platit la mp.cat fac ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala prin munca la domiciliu Amelys Amelys Buna seara. Sunt administrator la un salon de coafura. De curand fata pe care o aveam angajata pe manichiura mi a intrat in maternitate. Am dat anunt de 3 luni ... (vezi toată discuția)