Buna ziua`ma aflu intr-o situatie umpic delicata:Am lucrat pt cineva in domeniul constructiilor intelegandu-ma cu aceasta persoana sa fiu platit la mp.cat fac atata sa fiu platit, ceea ce sa si intamplat....fara forme legale si binenteles ca nici el nu avea firma sau ceva de genu...la inceput am fost platiti timp de 2 luni,m-i sau dat banii....iar dupa inca 3 saptamani de munca nu am mai primit nimic....intre mine si el nu a existat nici-un act,intrebarea mea este :Cum as putea sa-mi recuperez banii munciti,sau unde as putea sa-i fac o plangere ceva? Ca mine mai sunt inca 4 persoane in aceeasi situatie, un denunt ceva la ITM sau ceve ,dati-mi un sfat multumesc!
Initial notificati persoana pentru care ati prestat activitati
Daca aceasta refuza sa acorde c/v sume aferent munca prestata,contactati mediator
Ultima solutie,ramane actiune in instanta
nu `nu am semnat nimic....pt k el lucreaza la negru,sunt constient ca nu am sa mai recuperez banii,dar pe unde v-a mai lucra de aici incolo il voi denunta
Sesizare itm
andreeagherasim
Buna ziua, daca fac sesizare la ITM pentru nereguli la locul de munca unde am \\\\"\\\\"lucrat\\\\"\\\\" (vorba vine, ca nu mi-au facut c.i.m...) imi dau si ... (vezi toată discuția)