avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rechizitoriu tradus
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rechizitoriu tradus

un prieten a fost condamnat pt trafic de persoane si proxenetism la 5 ani de inchisoare prpces fond acuma urmeaza recursul dar el a fost condamnat pentru fapte din austria partea vatamata a declarat ca a fost sechestrata in club in austria dar nu sa verificat acest lucru pot traduce rechizitoriu sal trimit la autoritatile din austria inseamna cai compilce ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:02, 27 Noiembrie 2012
Aveti dreptul de a traduce rechizitoriul fara sa insemne ca sunteti complice.

Va avea oricum traducator in instanta si nici traducatorul nu este complice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala pentru trafic de droguri Coakza Coakza Buna ziua Am un prieten care este inchis la sectie pentru cercetare penala (trafic de droguri de risc) A fost inchis pentru 30 de zile initial, au trecut 2 ... (vezi toată discuția)
Art.320 ind.1 c.proc.pen.-pot sa revin asupra recunoasterii vinovatiei in apel? gemi gemi in instanta de fond sa mers pe art 320 ind 1 dar sa primit pedepsa max acum suntem la faxa de apel mai pot renunta as vrea neaparat sa se judece dosarul ... (vezi toată discuția)
Pot primi pedeapsa cu suspendare?? gheorghitabogdan gheorghitabogdan Buna ziua...am si eu o intrebare la care va rog foarte frumos sa ma ajutati...Am primit 4 ani de inchisore pentru trafic de persoane si trafic de ... (vezi toată discuția)