avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal-angajare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal-angajare

Buna seara
Va rog sa imi spuneti daca am cazier (am avut accident cu masina si victima din culpa) ma pot angaja la particular ca si gestionar sau sef magazin ?Am intales ca la bugetari nu am voie
Specific ca am primit 2 luni de inchisoare si fiind prima data s-au transformat in 2 ani si 2 luni cu suspendare.Dupa cat timp mi se sterge din cazier?
Va rog raspuns urgent
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: laur2310 , utilizator 22:39, 27 Noiembrie 2012
Pai cred ca patronul sau persoana care te angajeaza decide acest lucru. Este foarte important sa il informezi de situatia ta. Regulile privind institutiile publice nu se aplica intocmai si la societatile private. Succes
da eu daca am acest cazier am voie sa lucrez cu bani?
imi puteti spune cand o sa am stearsa fapta din cazier
Lucrul cu bani nu are legatura cu un cazier referitor la accident de circulatie.
Probleme erau daca condamnarea era pentru delapidare, furt, fals in acte, etc.
Si in cat timp se sterge din cazier? multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Mariuuuuusssssss Mariuuuuusssssss Bună Ziua! În urmă cu aproximativ 10 lunii de zile am produs un accident soldat cu victimă art 338, dar datorită faptului că m-am speriat foarte tare, am ... (vezi toată discuția)
Cum se sterge cazierul? gaboi7575 gaboi7575 am avut o pedeapsa cu inchisoarea de 6 luni - cu suspendare, (gratiata totodata)(pentru delapidare) in 2003 prin mai-iunie, plus o amenda penala pentru fals si ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)