avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... este incindent art.215?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

este incindent art.215?

buna seara

am cumparat un produs in valoare de 3700 lei de pe un site,second.
tipul pare foarte de treaba,darcand a ajuns coletul erau niste lemne in el,
l-am sunat,si mi-a spus ca banii nu au ajuns inca la el,dar cand ajung face retur,dupa care urmeaza sa faca el plangere la politie.
mi-a dat si scan de pe buletin,ca sa am incredere.

acuma eu nu stiu ce s afac.daca ii scoate banii si nu mi da inapoi?

dacafacacuma plangere,un avocat mi-a tis ca e puerila,si ca fapta nu este inca savarsita,decat dupa ridicarea banilor.

va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.

Cel mai recent răspuns: vasileblanaru , utilizator 23:18, 27 Noiembrie 2012
inteleg.dar si ofiterul cu care am vorbit,a spus ca nu are ce sa ii faca pana nu ridica banii.nu stiu de ce.nu ma pricep
Pai cel mai bine, daca puteti anulati transportul. Sunati maine la prima ora la curier si cereti sa anulati transportul si sa va returneze banii. Nu cred ca o sa fie usor.
Altfel.... Nu ii mai vedeti, va spun eu ca imi cumpar multe de pe ocazii si siteuri de genul. Eu cand cumpar ceva cer sa lucreze cu un curier care permite deschiderea coletului inainte de a da banii retur.
Cumparand de pe net lucruri second va asumati un risc. Daca el ia banii maine doar daca e om serios ii mai primiti altfel nici cu politia nu rezolvati nimic va spun eu... Din pacate
Poate ca nu exista dovada ca el a trimis lemne.

Inselaciunea poate avea si forma tentativei.

Politia nu are chef de asa ceva si daca va luati banii inapoi nu mai sunt probleme.
Aceasta este explicatia.
Ati primit lemne gratis.
Empeg a scris:

Pai cel mai bine, daca puteti anulati transportul. Sunati maine la prima ora la curier si cereti sa anulati transportul si sa va returneze banii. Nu cred ca o sa fie usor.
Altfel.... Nu ii mai vedeti, va spun eu ca imi cumpar multe de pe ocazii si siteuri de genul. Eu cand cumpar ceva cer sa lucreze cu un curier care permite deschiderea coletului inainte de a da banii retur.
Cumparand de pe net lucruri second va asumati un risc. Daca el ia banii maine doar daca e om serios ii mai primiti altfel nici cu politia nu rezolvati nimic va spun eu... Din pacate

numai politia poate sa opreasca banii.eu nu pot.pentru ca nu pot demonstra ca amluat lemne.si curieratul nu se baga.am platit,ei sunt obligati sa livreze banii.asta e ideea...

nu stiu ce sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune schimb obiecte george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. In urma cu 5 zile am convenit cu o persoana sa face schimb prin curier. Eu am trimis un [editat] telefon origina, ... (vezi toată discuția)
Inselaciune amara_37 amara_37 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am facut un schimb de obiecte prin fan curier cu un domn..Cand am realizat k este vb de o inselaciune,ptr k am verificat ... (vezi toată discuția)