avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INSELACIUNE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INSELACIUNE

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati.
Am facut un schimb de obiecte prin fan curier cu un domn..Cand am realizat k este vb de o inselaciune,ptr k am verificat coletul la firma cu care a fost trimis,era deja tarziu. Am adresa si numele,sper si corecte ca altfel nu vad cum ar fi ridicat coletul pe care l-am trimis eu. Era vb sa facem un schimb de bunuri pe care le aveam. Eu am trmis ceea ce am promis,insa nu am primit nimic de la cel cu care am facut schimbul. Desi i-am dat adresa corect si numele meu,cand am sunat la curierat mi-au spus k nu pot ridica nimic ptr k la adresa mea este atasat alt nume si nici intre-un caz al meu. In conlcuzie,se va duce retur coletul la domnul care m-a inselalt si a primit si ce am trimis eu si -si primeste inapou si ce a trimis el. Va rog sa-mi spuneti ce pot face>? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:21, 3 Martie 2010
In baza documentelor contactati avocat
nu stiu cum sa fac...Ma puteti ajuta>? MULTUMESC
Daca aveti toate datele de identificare, contract sau alt tip de act prin care v-ati dat acordul schimbului, apelati si la "fan curier" si faceti plangere penala. Consultati un avocat.
DVS SUNTETI AV. Am factura cu care am trimis..si datele pers..sper si corecte..dar altfel cum ridica coletul ,ptr ca aceasta se face pe baza de buletin .
Pentru eventuala solutionare ,in baza documentelor pe care le detineti,este de preferat sa formulati plangere la politie,atat impotriva operatorului mentionat de dvs cat si impotriva destinatarului coletului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Colet "violat" - fan courier teomic_a teomic_a In urma cu cateva zile am trimis un colet cu serviciul Fan Courier la Satu Mare, in urma caruia trebuia sa primesc ramburs o suma de bani. Odata ajuns coletul ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)