avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat prin efractie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat prin efractie

As dori sa stiu cum e posibila demonstrarea coruptiei la procurori si judecatori daca petitiile facute la DNA si CSM sunt readresate catre tribunalele si parchetele care au emis ordonantele la care se refera petitia.Mai pe scurt o banda organizata de 6 persoane toti cu mai multe abateri si cercetati in mai multe dosare penale,implicati in mafia lemnului si al fierului vechi au furat un autoturism pe care l-au vindut la fier vechi.Autorii principali unul dintre ei care a condus masina neinmatriculata ,fara permis si cu numere false obtinind permisul in perioada cercetarilor penale,si un altul care a cumparat si vindut masina fara documente incitaind pe ceilalti ca le plateste si ca le da motorina daca le trage masina la containerul de fier vechi dl. procuror i- a scos de sub urmarirea penala,fapt aprobat si de procurorul superior si de judecator care nu a tinut seama de noile probe aduse la dosar a dat sentinta definitiva de NUP.Daca am documente,declaratiile lor proprii care se combat sunt diferite si cu fals in declaratii cum pot combate acest triunghi suspicios daca plingerea se readreseaza tot lor?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: PoppM , utilizator 00:13, 5 Decembrie 2012
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva magistratilor justdeals justdeals Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL?? (vezi toată discuția)
Procurorii dupa ce lege raspund? w0lfshad3 w0lfshad3 Doresc sa dau in judecata parchetul. Mentionez ca deja am inaintat dosarul instantei, si am termen pentru intampinarea dosarului de la parchet (pe care nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca un raspuns ignorant al csm ? IonPopescu-B IonPopescu-B Buna dimineata . Dupa abuzurile repetate ale unui judecator , am sesizat CSM-ul . Am fost informat despre faptul ca Inspectia Judiciara va verifica cele ... (vezi toată discuția)