avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile lucrate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile lucrate

Buna ziua /
va rog să-mi spuneţi daca o persoană incadrata in munca dacă este chemată la Tribunal - acea zi se considera zi lucrată s-au doar motivare de la serviciu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 28 Noiembrie 2012
Depinde de intelegerea cu angajatorul ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, posibil abuz din partea angajatorului alexlipo88 alexlipo88 Buna, In urma unei imbolnaviri(gripa) m-am prezentat la medicul de familie care mi-a prescris concediu medical 5 zile.Am sunat la serviciu sa anunt imediat, ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala Corado10 Corado10 Ma gandesc sa formulez contestatie impotriva unei Decizii de Desfacere a C.I. de munca pe motive ce nu tin de persoana mea - motive economice invocate de ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare arnoldgabriela arnoldgabriela De 6 ani lucrez intr-o societate la care s-au facut disponibilizari colective iar eu am numar printre acestia.Spuneti-mi va rog daca am dreptul la salarii ... (vezi toată discuția)