avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comercializare dulciuri de casa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comercializare dulciuri de casa

Buna ziua.
Vreau sa vand in targuri si sa livrez catre magazine alimentare dulciuri produse in casa: prajituri si ciocolata de casa. Produsele le voi face in locuinta personala, apartament in bloc. Ce conditii trebuie sa indeplinesc si ce acte imi sunt necesare? Mi-ar fi de folos de asemenea daca as sti unde pot gasi legislatia pentru inceperea unei astfel de afaceri.
Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Autorizatie sau certificat de producator laucrisim99 laucrisim99 Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva de ce acte am nevoie ca sa pot obtine o autorizatie sau un certificat de producator pentru a putea sa pot comercializa ... (vezi toată discuția)
Coduri caen Constantin_Cristina Constantin_Cristina Buna ziua.Am infiintat de curand un SRL si am autorizate codurile [b]4619[/b](codul principal) si [b]4799,4791,4617,5629[/b]. Ca activitate vom cumpara ... (vezi toată discuția)
Comerț - corectitudine cod caen Maria Stet Maria Stet Buna ziua! Va rog să-mi răspundeți la următoarea întrebare: Dețin doua puncte de lucru la aceasi adresa binenteles in spatii diferite.In certificatul de ... (vezi toată discuția)