avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare teren agricol - investitori straini.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare teren agricol - investitori straini.

Buna Ziua.
Imi cer scuze in cazul in care am postat pe rubrica gresita.Doresc sa aflu la achizitionarea unui teren agricol (20-30 ha) de un investitor strain exista careva legi care il pot impiedica sau limita pe acest investitor.As dori sa analizez legislatia mai profund - cateva linkuri utile mi-ar fi de folos.
Va multumesc.
igor.

Alte discuții în legătură

Inceput afacere agricultura Ioana051 Ioana051 Buna seara si bine v-am gasit. In viitorul apropiat familia mea va obtine niste bani si ne gandim sa ii investim. Am dori sa ne infiintam o mica cultura de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate-teren agricol petitemichele petitemichele Buna ziua, [b]Se mai poate obtine un titlu de proprietate pe 5 ha teren agricol al unei scoli din mediul rural?[/b] Mentionez ca Primaria sustine ca Scoala ... (vezi toată discuția)
Amenajare iaz piscicol cu exploatare si valorificare agregate minerale lilis27 lilis27 Buna ziua, Detinem 30 ha teren extravilan avand categoria de folosinta arabil, conform extrasului de carte funciara.Pe acest teren si pe inca o suprafata de ... (vezi toată discuția)