avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs comunicat prin fax si prin posta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs comunicat prin fax si prin posta

Am facut un recurs la o sentinta prin care am contestat o amenda contraventionala. Ca sa fiu sigur ca va ajunge la instanta, am comunicat recursul la instanta prin fax si prin posta, in aceeasi zi. Exista vreun text legal care imi interzice ca sa comunic un recurs la instanta concomitent, atat prin fax cat si prin posta? Eu nu am gasit un astfel de text. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: multescu99 , utilizator 13:51, 28 Noiembrie 2012
nu este interzis, insa este posibil sa se inregistreze de doua ori, prin posta ajunge peste 1,2,3 zile.
Daca se inregistreaza de 2 ori este vreo problema? Mentionez ca si recursul trimis prin fax si cel trimis prin posta sunt in termenul de 15 zile. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de formulare a recursului - tardivitate sau nu? purenciu55 purenciu55 Am facut recurs impotriva unei sentinte. In sentinta recurata mi se spunea ca am 15 zile de la comunicare pentru a formula recurs. Mi s-a comunicat sentinta in ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere a primariei pt o amenda contraventionala nyusziful nyusziful Buna ziua. V-as ruga sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: Pentru o cearta in banca, s-a primit o amenda contraventionala, care a fost contestata pe ... (vezi toată discuția)
Am facut recursul in termen ? cristiannegru cristiannegru pe data de 19.03.2013 mi-a fost comunicata hotararea primei instante, in care s-a mentionat ca termenul de recurs este de 15 zile de la comunicarea ... (vezi toată discuția)