avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... locuinta serviciu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

locuinta serviciu

Va rog un sfat in urmatorul caz. Lucrez intr-o institutie publica unde s-a discutat atribuirea unei locuinte de serviciu. Exista un regulament cu criterii de prioritate si punctaj acordat fiecarui criteriu, in mare parte inspirat dupa cel existent la nivelul ministerului de justitie. Doar actualizat pe ici pe colo dupa ,,nevoi".B-)
Un criteriu se refera la starea de sanatate a solicitantului sau a membrilor de familie ai acestuia. Aici se detaliaza astfel invalid. tip I 10 pct. , invalid tip II 8 pct., boli incurabile 6 pct. , TBC 4 pct, boli cardiovasculare 2 pct. Subsemnatul are in familie mai multe persoane cu probleme medicale certificate de catre medici si care se incadreaza la mai multe situatii adica: 1 pers are grad de handicap II, aceiasi pers. sufera de o boala incurabila iar subsemnatul am boala cardiaca ischemica. Intrebare : punctajul la acest criteriu de sanatate se calculeaza prin insumarea punctajelor pt fiecare afectiune in parte sau decide comisia ce ia in considerare si ce nu? Raspunsul comisiei a fost ca se acorda puncte doar pt afectiunea cea mai grava o singura data si in niciun caz nu se insumeaza pt toti membrii familiei care au probleme medicale. :P Eu consider ca este discriminatoriu acest mod de calcul . :(( Va rog mult un raspuns va rog deoarece starea de sanatate a familiei mele chiar este precara si dobandirea unei locuinte de serviciu ar constitui pt noi o raza de speranta spre mai bine. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pensie de boala erika44 erika44 Am 46 de ani si sufar de cardiopatie ischemica ,angina pectorala de efort ,insuficienta venoasa si hta si de coxartroza la ambele picioare .Am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Boli pentru caz de boala mariapanaite mariapanaite Hipertensiunea de gradul 2 de risc inalt si ischemia cardiaca sunt diagnostice pt pensionarea pe caz de boala ? eu am cautat dar n-am gasit lista cu bolile ... (vezi toată discuția)
Este necesar avizul comisiei de expertiza dupa 90 de zile de concediu medical? oji62 oji62 in urma unui infarct miocardic , asiguratul poate beneficia de 1 an de zile concediu medical. cf unui ordin al M.S. dupa 90 zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)