avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Actiune in anulare la somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Actiune in anulare la somatie de plata

Buna ziua.O firma de repartitoare ne-a dat in judecata pt nerespectarea unui contact cu ei si recuperarea unei sume si a cheltuielilor.Sediul firmei este in alt judetsi procesele au fost purtate acolo fiind pronuntata si somatia de plata.Cand am fost aoclo avand de platit niste taxe am fost refuzati pe motiv ca nu santem din judetul respectiv.Este normal?Ne-am intors fara nici un rezultat spunandu-se sa facem platile prin mandat postal.Rste vb de niste sum minore:19 RON si 0.15Ron taxa timbru fiscal.Am batut drumul degeaba si am iesit si din termenul de 10 zile in care se putea face intampinarea.Aceste procese nu se pot purta la noi in judet din moment ce firma are filiale aici?Rog lamuriri.
Cel mai recent răspuns: t , utilizator 09:40, 3 Februarie 2009
firma repartitoare sau furnizoare
De obicei, procesul se judeca la instanta unde isi are sediu debitorul, deci la dumneavosatra
Daca au cam trecut cele 10 zile de cand pute-am pune recursul mai avem vre-o sansa?Cum as trebui sa procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare online-litigiu adela_mihaela adela_mihaela Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca se merita sau nu sa intentez proces unei persoane. Va spun pe scurt problema..poate ma ajutati macar cu ... (vezi toată discuția)
Magazine online mishi mishi in urma cu 6 luni am cumparat online de pe la redoute.ro un articol de imbracaminte,si pt ca era o mare diferenta intre ce am vazut eu in poza si ce am primit ... (vezi toată discuția)
Contestare va0202 va0202 Buna ziua, In cazul in care sunt concediat si consider ca sunt nedreptatit cum trebuie sa procedez ca sa contest decizia? (vezi toată discuția)