avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In ce conditii se poate solicita stramutarea dosarelor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In ce conditii se poate solicita stramutarea dosarelor la alte Instante...,altele decat cele care au competenta teritoriala.

Buna seara...,am o intrebare daca poate sa-mi raspunda cineva,referitor la faptul in care actul de justitie se desfasoara defectuos in solutionarea cu celeritate a unor dosare,si sun dovezi certe in acest sens,unde as putea sa ma adresez pentru stramutarea dosarului la alte Instante de judecata,respectiv in alt judet,pentru a nu fi solutionate de aceleasi Instante care in prima faza au competenta teritoriala dar care au judecat defectuos ,cu partialitate cauzele.
Ptr. un raspuns va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Robert_79 , utilizator 17:49, 28 Noiembrie 2012
Stramnutarea se face doar in cazuri exceptionale pentru motiver inbtemeiate , cum ar fi rudenia cu judecatorul , influente politice daca ocupati o functie, in rest se resping.Motivul aratat de dvs. nu este un caz de stramutare.
Da, motivele acestea nu va pot ajuta pentru stramutare.
In concluzie,Instanta poate sa judece cauza cum vrea, adica e indangibila...?
Daca nu judeca dosarul in mod just sau cu impartialitate...,atunci asta e...:-/
Halal democratie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stramutare- lamuriri 22elena 22elena Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu cererea de stramutare: unde se depune, unde se solutioneaza, ce motive pot fi invocate si ce mai considerati ... (vezi toată discuția)
Schimbare tribunal judecare apel Claudiu_R Claudiu_R Buna ziua, As dori o recomandare privind oportunitatea schimbarii tribunalului unde se judeca apelul, tinand cont ca am castigat pe fond, partea adversa ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)