avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LIBERELE LEGALE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LIBERELE LEGALE

AM PROGRAM DE LUCRU 12-24-12-48, IN ACEASTA SITUATIE SUNT OBLIGAT SA MERG LA SERVICIU IN ZILELE DE SARBATORI LEGALE?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012
sutacostel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 28 Noiembrie 2012
1. Depinde despre ce post este vorba.

2. Daca, de exemplu, este vorba de postul de paznic trebuie sa lucrati si in zilele de sarbatoare legala (nu se poate sa lasati unitatea fara paza).
Da, daca tura dvs de munca cade intr-o zi de sarbatoare legala sunteti obligat sa va prezentati la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj paznic unitate scolara geoo83 geoo83 Orele de lucru ale paznicilor din scoala se face in ture 12/24 - 12 /48. Va rog sa -mi spuneti care este numarul orelor de liber cu care vor fi compensati ... (vezi toată discuția)
26 decembrie-sarbatoare legala neludip neludip Sant angajat cu CIM pe durata nedeterminata la o sotietate comerciala ,avand un program de 12/24-12/48.Pe data de 26.12.2011 cade tura mea de serviciu si mi-am ... (vezi toată discuția)
Regim timp de munca portari say say Au portarii o reglementare a timpului de munca diferita fata de ceilalti angajati? Daca da, care este aceea? say (vezi toată discuția)