avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... inregistrare contabila
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

inregistrare contabila

Va rog sa-mi spune-ti cum sa inregistrez urmatoarea factura:
discount in avans la clienti 10000
discount financiar 9% -5000
reducere comerciala 9% -5000
Va multumesc mult pt sfat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:23, 30 Noiembrie 2012
Buna seara,

Va rog sa reformulati intrebarea si sa ne spuneti ce reprezinta aceste sume. Si daca sunt pe aceiasi factura. Nu exista "discount in avans".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reduceri comerciale - omf 1752/2005 flo8200 flo8200 La art. 54, alin. (2) scrie: 'Reducerile comerciale acordate de furnizor nu fac parte din costul de achizitie. Sa intelegem de aici ca daca furnizorul imi ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza o factura cu discount blu_angel blu_angel buna ziua Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: am o factura cu discount si nu stiu cum s-o inregistrez in contabilitate corect, decat sa fac ... (vezi toată discuția)
Cum se face fact.finala daca am o factura de avans? analici analici Buna ziua Cum se face factura finala catre un client daca am o factura de avans?De ex: fact avans 5000 lei , clientul doreste sa fac storno la factura in ... (vezi toată discuția)