avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... rezident pe post, concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

rezident pe post, concediu crestere copil

buna ziua,
ca si medic rezident pe post am semnat un act aditional prin care ma angajez sa lucrez o perioada de 3 ani la un anume spital. Intru in concediu de crestere a copilului pentru 2 ani, inseamna ca trebuie sa mai lucrez doar un an la ei?
Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: examinataprofund , utilizator 23:52, 28 Noiembrie 2012
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe post jalaboi jalaboi Pe 1 febr am 2 ani de cand lucrez intr-un spital.Eu am fost in locul cogelei care era in prenatal, iar de la 1 mai sunt trecuta pe post. Asta inseamna ca sunt ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la calitatea de rezident atrage dupa sine obligatia de a plati cheltuieli de personal? wikikikisorikiki wikikikisorikiki Buna ziua! Daca un rezident (pe loc, nu pe post) doreste sa demisioneze dupa doar 6 luni sau 1 an de la angajare si sa renunte complet la calitatea de ... (vezi toată discuția)
Prima fidelizare_ concediu cresterea copilului maria.maria.29 maria.maria.29 Buna ziua, Am semnat la inceputul anului un act aditional la CIM prin care la 6 luni primesc o prima de fidelizare impozabila, Actul este valabil un an ... (vezi toată discuția)