avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima fidelizare_ concediu cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima fidelizare_ concediu cresterea copilului

Buna ziua,
Am semnat la inceputul anului un act aditional la CIM prin care la 6 luni primesc o prima de fidelizare impozabila, Actul este valabil un an jumatate si in cazul in care nu vreau sa mai lucrez la ei trebuie sa le restitui sumele primite.
Cum in cateva luni intru in concediu de maternitate si dupa in concediu de crestere a copilului as vrea sa stiu:
1. daca trebuie sa le restitui ce am primit pana acum;
2. daca voi mai primi sumele pentru urmatoarea perioada la 12 luni si respectiv la 18 luni, chiar daca o sa fiu in concediu de cresterea a copilului. Din cate stiu, eu raman ca si angajata la ei in aceasta perioada, plus ca in actul aditional nu este prevazut nimic in caz de sarcina.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:30, 25 Decembrie 2009
Contractul va fi suspendat in perioada CIC-ului.
1. Nu restituiti banii decat daca plecati din companie inainte de termen.
2. Nu veti primi aceste sume in perioada CIC-ului, lunile se vor numara mai departe dupa revenirea din CIC. Actul se refera la luni lucrate, nu si la cele in care aveti contractul de munca suspendat.
CIM este suspendat de drept ceea ce inseamna ca nu ve-ti restitui sumele primite dar nicic nu ve-ti primi in continuare in perioada CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea contractului individual de munca marjordy marjordy Contractul individual de munca se suspenda incepand cu data intrarii in cele 126 zile de concediu prenatal sau dupa expirarea acestora, respectiv la intrarea ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de marirea colectiva de salariu daca cunt in co postnatal? nicoleta.badulici nicoleta.badulici buna ziua, sunt in co postnatal pana la sfarsitul lui august, mai am 10zile din concediul de odihna, dupa care o sa intru in CIC. La 1 iulie s-a dat o marire ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada concediului de maternitate alisil alisil Buna!Ma aflu intr-o situatie destul de delicata deoarece peste cateva luni voi intra in concediu de sarcina si lauzie,iar pe la jumatatea acestuia mi se va ... (vezi toată discuția)