avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trecerea pe post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trecerea pe post

Pe 1 febr am 2 ani de cand lucrez intr-un spital.Eu am fost in locul cogelei care era in prenatal, iar de la 1 mai sunt trecuta pe post. Asta inseamna ca sunt pe perioada nedeterminata, nu mai sunt in locul ei? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: jalaboi , utilizator 12:20, 12 Martie 2010
Ati semnat un act aditional de modificare a duratei contractului din determinat in nedeterminat?

Daca da, atunci inseamna ca acum aveti CIM nedeterminat, deci aveti postul dvs.
Daca nu, solicitati lamuriri de la Serv. Resurse umane, vedeti ce acte sunt la dosarul dvs.
De la 1 mai pe fluturas imi trece postul (prematuri), Am intrebat la birouri si mi s-a spus ca sunt pe post, dar eu nu am semnat nici un act aditional.
Pe postul cui?
Pe postul persoanei aflate in concediu medical sau concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani nu se poate decat pana la revenirea acestea, deci perioada determinata.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
ContSters42179, utilizator
pe 1 februarie2010 mi s-a expirat durata de 2 ani, deci concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani a colegei. Specific ca colega mea a venit la servici la 8 luni de cand m-am angajat eu. Cred ca trebuie sa merg la birouri sa vad in locul carei persoane mai sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Determinarea contractului jalaboi jalaboi M-am anjagat de la 1 febr 2008 in locul altei persoane,adica perioada determinata de 2 an?!!!. Pe 1 mai 2009 mi s-a zis de la birou ca sunt pe post, adica pe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca jalaboi jalaboi buna ziua: sunt asistent medical si de la 1 .02.2008 sunt angajata pe perioada determinata, dar nu scrie exact perioada(luni, ani) in contract. De la birouri ... (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii dupa ccc 13ramona 13ramona Buna ziua, In luna octombrie 2013 va trebui sa ma intorc la locul de munca dupa concediul de 2 ani de maternitate. Mi s-a ocupat locul de catre o colega pe ... (vezi toată discuția)