Pe 1 febr am 2 ani de cand lucrez intr-un spital.Eu am fost in locul cogelei care era in prenatal, iar de la 1 mai sunt trecuta pe post. Asta inseamna ca sunt pe perioada nedeterminata, nu mai sunt in locul ei? Va multumesc!!!
Ati semnat un act aditional de modificare a duratei contractului din determinat in nedeterminat?
Daca da, atunci inseamna ca acum aveti CIM nedeterminat, deci aveti postul dvs.
Daca nu, solicitati lamuriri de la Serv. Resurse umane, vedeti ce acte sunt la dosarul dvs.
De la 1 mai pe fluturas imi trece postul (prematuri), Am intrebat la birouri si mi s-a spus ca sunt pe post, dar eu nu am semnat nici un act aditional.
Pe postul cui?
Pe postul persoanei aflate in concediu medical sau concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani nu se poate decat pana la revenirea acestea, deci perioada determinata.
pe 1 februarie2010 mi s-a expirat durata de 2 ani, deci concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani a colegei. Specific ca colega mea a venit la servici la 8 luni de cand m-am angajat eu. Cred ca trebuie sa merg la birouri sa vad in locul carei persoane mai sunt.
Contract de munca
jalaboi
buna ziua: sunt asistent medical si de la 1 .02.2008 sunt angajata pe perioada determinata, dar nu scrie exact perioada(luni, ani) in contract. De la birouri ... (vezi toată discuția)