avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz in serviciu

buna ziua
doresc sa va intreb de ce se face vinovata o primarie a carei comisie de fond funciar a indus in eroare comisia judeteana de fond funciar pentru a emite un titlu de proprietate,care titlu este total fals prin continutul sau,adica:a fost emis pe numele tatalui meu (decedat intre timp) care nu a avut,nici nu a mostenit teren in comuna vecina,nici nu avea dreptul sa ceara o revendicare de teren,pentru terenul de zestre al mamei mele primit in 1963 de la parintii sai care nu au fost comunisti.mentionez ca atat mama cat si tata nu au fost membri de partid pana in '89,mama detinand terenul ca si proprietar individual.
va multumesc si va asigur de tot respectul cuvenit ,
ion floarea
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Vatamanescu , Avocat 10:22, 29 Noiembrie 2012
Titlul de proprietate emis cu incalcarea normelor legale poate fi supus controlului judecatoresc prin promovarea unei cereri in anulare, cu invocarea motivelor enuntate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in anulare/ modificarea/ constatarea nulitatii titlului de proprietate Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. S-a emis un titlu de proprietate in baza Legii 18/1991. Ulterior se constata de catre Comisia Locala de fond funciar ca una dintre parcelele ... (vezi toată discuția)
Intabulare camypos camypos Buna seara, Am cumparat acum 15 ani un teren pe care, din pacate, nu l-am intabulat. Acum, cand vreau sa-l vand, am o mare problema: nu pot sa-l intabulez ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate fals ....................... rafaels rafaels [b]Cum se poate modifica un titlul de proprietate fals, emis de catre primarie, fara ca aceea sa detina tern la aceea adresa..................[/b]:stunned: (vezi toată discuția)