avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rugaminte - procedura infiintare poprire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rugaminte - procedura infiintare poprire

ce trebuie sa trimit la tribunal ca acestia sa se sesizeze si sa trimita o instiintare de poprire pensie alimentara catre angajator.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Vatamanescu , Avocat 11:48, 29 Noiembrie 2012
Mai intai trebuie sa existe o hotarare prin care se stabileste pensia. Pentru a o obtine trebuie sa va adresati judecatoriei cu cerere de chemare in judecata. Daca aveti hotararea incercati direct la angajator si in cazul refuzului procedati la executare silita, prin executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie alimentara nechab nechab Buna ziua , va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care instanta nu a trimis catre firma unde lucreaza reclamantul instiintare pentru poprire pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani andrusca16 andrusca16 Ce se intimpla cu pensia alimentara dupa ce implinesti 18 ani ? Mentionez ca parintii mei sunt divortati iar prin hotarire judecatoreasca tatal meu era obligat ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pensie alimentara aurasbac aurasbac In urma divortului din 2010 s-a stabilit o pensie alimentara pentru intretinere minor de 200 ron pe care nu am primit-o pana acum. mi-aduc aminte ca inaintea ... (vezi toată discuția)