avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Tabel corespondenta Rev. Caen (0)-> Rev. Caen (1)
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Tabel corespondenta Rev. Caen (0)-> Rev. Caen (1)

Exista un astfel de tabel de conversie? Am gasit de la Rev 1 la Rev 2, insa nu si de la 0 la 1. Concret, am scos un certificat constatator de la registrul comertului iar firma respectiva are coduri caen conform Rev (0). Cum sa fac actualizarea corecta? Mentionez ca e urgenta intocmirea actului constitutiv si nu pot astepta sa fac recodificarea, ci vreau sa depun actul constitutiv cu recodificarile facute (firma a primit o citatie prin care se va face dizolvarea pt ca are sediul expirat).
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:10, 1 Ianuarie 2013
Cel mai indicat ar fi sa va adresati serviciului de asistenta juridica din cadrul registrului comertului unde au programe speciale si o sa va faca reconversia automat, fara sa riscati a omite ceva sau a insera ceva in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Recodificare caen ivanka82 ivanka82 Buna ziua, Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)