Buna ziua. Am un baietel de 2 ani si 8 luni si urmeaza sa nasc in luna ianuarie din nou. CCC pentru primul copil a incetat in 26 martie 2012, iar din 27 martie m-am intors la serviciu.
Pentru depunerea actelor pentru CCC pentru ce de-al doilea copil am inteles ca se ia in calcul si perioada in care am fost in CCC pentru primul copil. Imi puteti spune va rog, cum fac dovada platii CCC1, de unde pot sa fac rost de aceste documente, pentru a le anexa la veniturile din care se va calcula suma indemnizatiei pentru CCC2? Multumesc
Pentru a face dovada perioadei si a sumei primite cu titlul de ICC,printr-o cerere scrisa adresata Agentiei judetene pentru prestatii si inspectie sociala, solicitati o adeverinta privind ICC primita pentru primul copil.
Aceasta adeverinta se va depune in dosarul care urmeaza sa il formati pentru acordarea ICC pentru al doilea copil.
Sanatate !
Insarcinata dupa icc
Madaaa
Buna ziua!
Am urmatoarea speță: inainte de a ramane insarcinata nu mai lucram insa am beneficiat de ICC pentru ca am realizat venituri supuse impozitului ... (vezi toată discuția)