avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare pentru indemnizatie crestere al doilea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare pentru indemnizatie crestere al doilea copil

Buna ziua. Am un baietel de 2 ani si 8 luni si urmeaza sa nasc in luna ianuarie din nou. CCC pentru primul copil a incetat in 26 martie 2012, iar din 27 martie m-am intors la serviciu.
Pentru depunerea actelor pentru CCC pentru ce de-al doilea copil am inteles ca se ia in calcul si perioada in care am fost in CCC pentru primul copil. Imi puteti spune va rog, cum fac dovada platii CCC1, de unde pot sa fac rost de aceste documente, pentru a le anexa la veniturile din care se va calcula suma indemnizatiei pentru CCC2? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:23, 29 Noiembrie 2012
Pentru a face dovada perioadei si a sumei primite cu titlul de ICC,printr-o cerere scrisa adresata Agentiei judetene pentru prestatii si inspectie sociala, solicitati o adeverinta privind ICC primita pentru primul copil.
Aceasta adeverinta se va depune in dosarul care urmeaza sa il formati pentru acordarea ICC pentru al doilea copil.
Sanatate !
Denumirea corecta este Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala si este cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil mihaelacapra2005 mihaelacapra2005 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu de cand incep sa primesc indemnizatia de crestere pentru cel de-al doilea copil, pana cand trebuie sa depun actele ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil Ioana-Lucia Ioana-Lucia Buna, ma aflu in CCC si urmeaza sa nasc al doilea copil. Intrucat primul copil s-a nascut pe 2 martie 2018, cred ca ar fi trebuit sa-mi reiau activitatea la ... (vezi toată discuția)
Insarcinata dupa icc Madaaa Madaaa Buna ziua! Am urmatoarea speță: inainte de a ramane insarcinata nu mai lucram insa am beneficiat de ICC pentru ca am realizat venituri supuse impozitului ... (vezi toată discuția)