avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... salariu mediu pe unitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

salariu mediu pe unitate

buna ziua!am nascut de 2 saptamani si am depus o cerere angajatorului pt salariu mediu pe unitate!am primit raspuns cum ca nu se mai acorda deoarece s-a abrogat legea,respectiv art. 51 ,lit c) din Contractul Colectiv de Muncă Unic la Nivel Naţional!!!intrebarea mea e daca este adevarat.am cautat pe internet si nu am gasit nimic referitor la acest articol!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 29 Noiembrie 2012
Da, este adevarat ... de la 01.01.2011 nu mai exista CCMN .. fostul CCMN si-a incetat valabilitatea la aceasta data ...

Acordarea ajutorului de nastere este posibila numai daca asa ceva este prevazut in ccm aplicabil angajatorului, in c.i.m. sau in reg.ntern al acestuia.
CINE DETINE ACEST CCM ,CUM AFLU?SCUZE PT INSISTENTA
Intrebati la ITM daca angajatorul a inregistrat acolo un CCM.
Aveti sindicat sau reprezentanti ai salariatilor la nivel de unitate ? ... daca da, atunci intrebati pe acestia daca unitatea are sau nu CCM si sa va elibereze o copie de pe acesta .... daca refuza sa va raspunda , va puteti adresa ITM-ului ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere copil eionela eionela Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca angajatii MAI beneficiaza de ajutoarele prevazute in contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 si ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere copil 2011 florina_01 florina_01 Buna ziua.Sunt angajata unui liceu, iar peste o saptamana urmeaza sa nasc.M-am interesat atat pe internet cat si la liderul de sindicat unde suntem ... (vezi toată discuția)
Ccm nu prevede toate clauzele din ccmunn! care se aplica?? adela05 adela05 Buna ziua! Societatea la care lucrez eu are incheiat CCM. In acest contract nu se prevede si art 51 din CCM la nivel national. Intrebarea mea este, in situatia ... (vezi toată discuția)