avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contopire pedepse
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contopire pedepse

buna prietenul meu a fost condamnat in 2007 la 6 ani in 2011 eliberat conditionat tot in 2007 a mai comis o alta fapta pentru care a fost condamnat doar anul acesta la 1 si 8 luni judecatoria ia contopit faptele dar ia ramas un rest de 450 de zile intrebarea mea este nu se poate face nimic trebuie sa se intoarca la inchisoara sa execute si acest rest X-(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:53, 1 Decembrie 2012
Se intoarce la inchisoare dar poate cere liberarea conditionata atunci cand va fi indeplinita fractia de pedeapsa prevazuta de lege.
tot nu inteleg de ce nu ai judecat cazul in 2007 se trezesc acum dupa 5 ani
Probabil fapta concurentă nu fusese încă descoperită, de aceea s-a judecat tocmai acum.
Unele dosare au un curs mai lent decat altele.
Este adevarat ca este cumva dezavantajat.
imi poate spune si mie cum se calculeaza contopirea? ca tot nu inteleg de unde ramane restul ala pentru ca, daca ii faceau deducere nu avea cum ...

Alte discuții în legătură

Computare dupa contopirea pedepselor cu inchisoarea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Avem asa : 1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani. 2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Contopire,computare georgianna123 georgianna123 Avem asa: Condamnat definitiv prin sentinta nr 1/2009 la pedeapsa inchisorii de 5 ani si 6 luni,pentru trafic de droguri.Condamnatul,liberat ... (vezi toată discuția)