avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

O societate poate avea 5 angajati din care doar 4 sa fie la punctul de lucru? Acest punct de lucru a functionat pana acum cu 2 angajati, iar societatea are inregistrati 3, in conditiile in care al treilea nu isi desfasoara activitatea la acest punct de lucru. Fiind sub acel prag de 5 nu a fost necesara inregistrarea cu cod fiscal distinct. Daca mai inregistrez 2 C.I.M.-uri pentru punctul de lucru va trebui sa obtinem cod fiscal? Practic doar 4 angajati din cei 5 isi desfasoara activitatea la punctul de lucru.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 10:26, 30 Noiembrie 2012
Se iau in calcul angajatii inregistrati cu acte la acel punct de lucru, nu conteaza cati desfasoara efectiv activitate acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru alina_fbs alina_fbs Multumesc tuturor pt. raspunsuri.=D> Mai am o nelamurire: Exista vreo sanctiune in cazul nedeclararii punctului de lucru la finante? (vezi toată discuția)
Obligativitate infiintare punct de lucru morty morty Buna ziua, doresc sa achizitionez un imobil pe firma (teren si constructii), in prima faza voi folosi doar terenul ca loc de parcare pentru masinile firmei, ... (vezi toată discuția)