avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

onorariu avocat

La cat se ridica onorariul unui avocat pentru O.P. de evacuarea din imobil proprietate comuna in interesul minorului ,pana la solutionarea partajului? In sentinta de divort este prevazut ca minorul va locui la domiciliul mamei ,dar cum locuieste si fostul sot au loc tot felul de violente verbale si fizice (loviri etc... pentru care exista reclamatii penale si c.m.l-ale) in prezenta minorului care asista la astfel de scene ce i-l influenteaza psihic foarte mult.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:44, 30 Noiembrie 2012
Nu veti primi un raspuns exact la intrebarea dvs.

Totul depinde pe de o parte de volumul de munca, de cat se complica cauza, pe de alta parte de experienta avocatului, neexistand un onorariu minim sau maxim.
In general actiunea pe care o doriti pe cale de ordonanta presedintiala este mai complexa decat procesul de partaj sau de divort in ceea ce priveste intensitatea.

Exista insa si avocati care sa o considere mai simpla deoarece se finalizeaza in 2 termene de judecata.
Cu toate acestea, cca 70% din astfel de actiuni se resping de instante ceea ce inseamna ca sunt totusi mai complicate.

Aprecierea onorariului avocatului o puteti face si singura dupa cele expuse mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost proces divort copil minor si partaj-bucuresti crinamara crinamara Imi puteti spune care sunt costurile (aproximativ) unui divort cu copil minor si partaj, fara complicatii (infidelitate, parasirea domiciluilui de catre sot, ... (vezi toată discuția)
Costuri divort florialex florialex Buna ziua, Ma intereseaza la ce costuri se ridica un divort, avand in vedere ca avem o fetita de 6 ani, fara partaj. (vezi toată discuția)
Succesiune tzm tzm Parintii mei sunt divortati, partajul nu a fost facut, si tatal meu a decedat Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurg pentru a obtine partea ce ... (vezi toată discuția)